Om Mig

Jeg følger desuden diverse kurser på Folkeuniversitetet, både indenfor psykologi og ”par-tjek”.

Privat er jeg født og opvokset i Fredericia. Jeg er 34 år og gift, og har været sammen med min mand i over 15 år. Vi har sammen to friske drenge.

Jeg er uddannet og certificeret parterapeut og sexolog fra Sexologiskolen her i Norden. Jeg arbejder til daglig ud fra min egen praksis, som er lokaliseret midt i Trekantsområdet.

Desuden er jeg aktuel med forskellige foredrag og workshops hos bl.a. AOF,  Lecture og MorsKrop.

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og jeg har også tidligere været hjemmegående mor, da min mand og jeg måtte sande, at hverdagen var for svær at få til at gå op som børnefamilie. Så jeg ved, ligesom mange af de yngre par jeg ser i min praksis, hvor opslidende og udfordrende det kan være for parforholdet, at balancere arbejds- og familieliv.

Jeg har nu lyst til at invitere dig med mig på en rejse ind i dit eget univers.  Vi er alle eksperter i vores eget liv, men nogle gange kan det være rigtig svært at mærke sig selv, eller bryde nogle mønstre, og det arbejde kan jeg guide dig/jer igennem. Jeg er empatisk og kærlig, men jeg kan også finde på at udfordre dig/jer.

Jeg glæder mig til at høre din/jeres historie!

Har du uddybende spørgsmål, så skriv til mig

Kontakt