Om Mig

Jeg søger hele tiden at dygtiggøre mig og holde mig opdateret på ny viden inden for emnerne “sex og kærlighed”, hvorfor jeg også løbende deltager i forskellige kurser, foredrag og workshops. 

Privat er jeg født og opvokset i Fredericia. Jeg er 36 år og gift, og har været sammen med min mand i over 15 år. Vi har sammen to friske drenge.

Jeg er uddannet og certificeret parterapeut og sexolog fra Sexologiskolen her i Norden. Jeg arbejder til daglig ud fra min egen praksis, som er lokaliseret midt i Trekantsområdet, eller min praksis i lokalerne hos Morskrop på Rugårdsvej i Odense. 

Desuden er jeg fast hussexolog og parterapeut på Go’morgen P3, klummeskribent for Fredericia Avisen, underviser samt foredragsholder. 

Jeg er oprindeligt uddannet sygeplejerske, og jeg har også tidligere været hjemmegående mor, da min mand og jeg måtte sande, at hverdagen var for svær at få til at gå op som børnefamilie. Så jeg ved, ligesom mange af de yngre par jeg ser i min praksis, hvor opslidende og udfordrende det kan være for parforholdet, at balancere arbejds- og familieliv.

Jeg har nu lyst til at invitere dig med mig på en rejse ind i dit eget univers.  Vi er alle eksperter i vores eget liv, men nogle gange kan det være rigtig svært at mærke sig selv, eller bryde nogle mønstre, og det arbejde kan jeg guide dig/jer igennem. Jeg er empatisk og kærlig, men jeg kan også finde på at udfordre dig/jer.

Jeg glæder mig til at høre din/jeres historie!

Har du uddybende spørgsmål, så skriv til mig

Kontakt