Parterapi

Et parforhold skal passes og plejes, for at det fortsat vil blomstre. Der skal prioriteres og investeres, ellers mister vi let den fantastiske samhørighed, som vi havde, da vi mødte hinanden. Vi må ikke tage hinanden for givet, for så går der alt for meget hverdag og leverpostej i den.
En hverdag som nemt kan blive fyldt op med praktiske gøremål, som vi bare skal overleve. Det hele bliver pludselig så trist og kedeligt. Det liv vi egentlig gerne vil leve glemmer vi, og der bliver færre dage med glæde og energi til os selv og hinanden. Det slider på kærligheden, parforholdet og sexlivet.

Måske har I ikke egentlige problemer. Her kan parterapi fungere som et eftersyn af jeres parforhold. I kan blive bevidste om, hvordan I holder fast i det gode mellem jer, og reducerer eventuelle uvaner, som på længere sigt kan true jeres forhold.

Står I overfor udfordringer, som kan sætte jeres parforhold under pres? Skal I være forældre? Har I pårørende, som er syge eller døende? Sker der ændringer i forhold til arbejde eller andet, som ændrer jeres hverdag? Her kan parterapi ruste jer til udfordringerne, så I kan støtte hinanden og sammen klare det, der måtte true jeres parforhold. Det giver ro i maven at føle, at I kan klare meget, når bare I er sammen.

I har hver især forestillinger om, hvad et godt parforhold skal indeholde. Men har I talt om det? Hvis I har forskellige forventninger, kan parforholdsproblemer udvikle sig til en evig diskussion om hvem, der har ret.

I parterapi hos mig genskaber I nærheden mellem jer. Der skabes et rum, hvor I begge kan vokse, og hvor der er plads til nysgerrighed og glæde.

Parterapi hos mig giver jer mulighed for at tale sammen på en ny måde. I lærer at udtrykke jer tydeligt og lytte med fornyet interesse. Samtidig får I sat ord på det, der er svært og på, hvad I savner fra hinanden. Som parterapeut giver jeg jeres parforhold stemme og holder fokus på, hvad der er godt for netop jeres forhold.

Kontakt mig for en uforpligtende samtale