Parterapi i Fredericia

Et parforhold kræver pleje og opmærksomhed for at bevare den fantastiske samhørighed, I havde, da I mødte hinanden. Men i en travl hverdag kan vi let miste det, der gør vores forhold specielt. Praktiske gøremål og rutiner fylder pludselig vores tid, og det kan føre til, at vores liv bliver trist og kedeligt. Kærligheden, parforholdet og sexlivet lider under dette pres.

Men måske har I ikke egentlige problemer, blot en længsel efter mere glæde og energi i jeres forhold. Parterapi kan fungere som et eftersyn af jeres parforhold, hvor I bliver bevidste om, hvordan I holder fast i det gode mellem jer og reducerer eventuelle uvaner, der kan true jeres forhold på længere sigt.

Parterapi i Fredericia – Styrk jeres forhold og håndter udfordringer

 

Står I overfor udfordringer, der kan sætte jeres parforhold under pres? Skal I være forældre? Har I pårørende, som er syge eller døende? Sker der ændringer i forhold til arbejde eller andre omstændigheder, der ændrer jeres hverdag? Disse situationer kan være krævende og potentielt påvirke jeres forhold negativt. Parterapi i Fredericia kan ruste jer til at håndtere disse udfordringer, så I kan støtte hinanden og sammen klare det, der måtte true jeres parforhold. Det giver en dyb indre ro at vide, at I kan klare meget, når I er sammen.

Oplev nærhed og kommunikation i parterapi hos mig i Fredericia

 

I parterapi hos mig, som jeres parterapeut får I mulighed for at tale sammen på en ny måde. I lærer at udtrykke jer tydeligt og lytte med fornyet interesse. Jeg skaber et trygt rum, hvor I begge kan vokse og udforske jeres behov og ønsker. Som parterapeut fokuserer jeg på at styrke jeres forhold og hjælpe jer med at opnå det, I ønsker. Gennem positiv kommunikation og forståelse for hinandens perspektiver og behov kan I genoplive nærheden mellem jer og skabe et sundt og blomstrende parforhold.

Parterapi hos mig giver jer mulighed for at tale sammen på en ny måde. I lærer at udtrykke jer tydeligt og lytte med fornyet interesse. Samtidig får I sat ord på det, der er svært og på, hvad I savner fra hinanden. Som parterapeut giver jeg jeres parforhold stemme og holder fokus på, hvad der er godt for netop jeres forhold.

Giv jeres parforhold den opmærksomhed, det fortjener. Book en tid til parterapi i Fredericia eller online og lad os sammen arbejde på at genskabe den glæde, energi og samhørighed, I ønsker at opleve i jeres forhold. Har I utilfredsstillende sex, så tilbyder jeg også sexologisk rådgivning, som erfaren sexolog i Fredericia. 

Du kan også ringe på 26 27 01 47 eller skrive til mig på kontakt@dittewinkel.dk

Kontakt mig for en uforpligtende samtale