Måske har du set de fine sexkalendere, der kan købes hos Sinful eller på Sexhoppen. Det er 24 låger – én til hver dag i december med forskelligt legetøj til at spice dit sexliv op. Men du kan jo også lave din egen.

Hvis du vil folde din kreativitet ud, enten i dit liv som single eller i dit parforhold, behøver det dog ikke kun at være på sexfronten, at du kan slå et slag. Med denne søndagsklumme vil jeg opfordre til, at du egentlig bare bringer mere forkælelse eller luksus ind i din travle december måned, gerne med sex i fokus, men det kunne også være med ønsket om mere romantik eller spontanitet. Og i stedet for nødvendigvis at skulle lægge sig i selen alle 24 dage, kunne du eller I lave en kalender, som kun strakte sig over en uge, så det også syntes overskueligt.

Alternativt kunne den tages op eller gentages i januar, når julen og nytår er ovre, hvis tiden først kommer tilbage i det nye år, eller hvis måneden bare er grå, kold og kedelig, og en kalender kunne bringe lidt gnist og lys ind i 2020. Eller endnu bedre, så du kunne du aftale med dig selv eller din partner, at kalenderen skal gentages en gang i kvartalet.

Hvis du ønsker (selv)kærlighed, erotik og velvære, så vær selv ansvarlig for at sætte det på skemaet og få det ført ud i livet. Denne øvelse vil være en rigtig god måde at gøre det på.  

Øvelsen til singlen:

Gør dig klar til at planlægge de næste 7 dage, fra mandag til søndag. Gør op med dig selv, hvad du ønsker at bringe i fokus – skal det være velvære, solosex, socialt samvær eller noget helt fjerde? Eller en blanding af de nævnte? Skriv ned på et stykke papir, hvad du ønsker at prioritere og afsætte tid til på de forskellige ugedage. Mandag kunne for eksempel være at sætte rammerne for et langt karbad med duftende olier, stille musik og masser af levende lys i badeværelset. Tirsdag kunne være at tage alene i biografen eller at ringe til din kammerat og arrangere at mødes på pubben til en enkelt. Onsdag kunne være dagen, hvor du får lavet den datingprofil, du længe har gået og tænkt på at få oprettet. Og sådan finder du noget til hver dag eller aften, som ville føles som selvforkælelse og lidt luksus udover det sædvanlige. Det er kun fantasien og din privatøkonomi, der sætter grænser, men det behøver bestemt ikke at koste det store, for at gøre noget godt for dig selv. Når det så er sagt, kan du eventuelt bygge ugen op til, at søndag slutter på toppen med en fed fodboldkamp du gerne vil se på stadion eller en tur på Hotel Vejlefjord i de termiske bade med en veninde.  

Øvelsen til parret:

Gør jer klar til at planlægge de næste 7 dage, fra mandag til søndag. Tal sammen om, hvad I kunne tænke jer at bringe i fokus – hvad mangler I sammen, som I ønsker at prioritere. Det kunne være tid sammen, sex, hverdagsintimitet, velvære, eller dem alle sammen. Så sætter I jer og laver et skema over aktiviteter, I ønsker at fylde ind i ugen. Mandag kunne hedde et karbad sammen med duftende olier, stille musik og masser af levende lys. Tirsdag kan det være at I bare ønsker at spise en god hjemmelavet middag derhjemme efterfulgt af en film på Netflix med dyner i sofaen. Onsdag skal I måske spille backgammon eller massere hinanden i soveværelset på skift, og torsdag mødes I så i Bilka til en quickie i prøverummet. I kan bygge ugen op, så lørdag eller søndag er den store finale, hvor I tager ud og bruger lidt ekstra penge på hygge til jer, enten med afslutning med en spabehandling eller et minikursus i salsadans eller klatring. Prøv at bruge den uge på at udvikle jer sammen som par. I skal selvfølgelig gøre noget, som I føler jer trygge I sammen, og som giver ro og en følelse af genkendelighed, men I må også gerne fornemme, at I ser noget nyt I hinanden og at der er lidt spænding.

Hvis du eller I har svært ved at komme på ideer indenfor de kategorier, som I vælger, så er I velkommen til at sende mig en mail kontakt@dittewinkel.dk. Endelig ikke tøv med at skrive, hvis I mangler lidt inspiration. Jeg har hundredvis af forslag, og vil gerne helt gratis sende et par mails med initiativer, som kunne afprøves.